El Banyonet. Amanida tebia

Amanida tèbia d’hortalisses de tardor amb formatge de cabra

Suggerim aquí una forma de seguir gaudint amb amanides introduint un punt de calor per ara que ja entrem a l’època freda de l’any.

Per a dues persones necessitem:

  • 1 remolatxa
  • 3 patates mitjanes
  • 1/2 manat d’espinacs
  • 3 pastanagues
  • 2 talls de formatge de cabra

Preparació:

Començarem bullint amb la pell les tres patates i la remolatxa. Recordeu que per bullir aquesta segona la millor forma és tallar les fulles per damunt de la part que les uneix a l’arrel. D’aquesta forma evitem que es “desagni” perdent nutrients.

Quan les notem cuites encara fermes les retirem i laminem un cop poguem sense cremar-nos.
Amb l’aigua de bullir haurem escaldat en una escorredora els espinacs nets i tallats.

Ratllem la pastanaga fresca i muntem el plat. Just al punt de servir passem el formatge per la planxa ben calenta i amanim tot el plat amb una vinagreta d’oli d’oliva, vinagre de mòdena i una picada de nous.

Bon profit!

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web