Beixamel Carbassa

Beixamel de carbassa

Vaja! Que segur que us ha sorprès el títol! :-))

Doncs si!

Vaig fer coliflor amb beixamel de carbassa.

Ingredients:

Coliflor

Carbassa

Llet (jo vaig utilitzar llet vegetal)

sal i pebre

Formatge per gratinar a gust

Elaboració:

Vaig coure al vapor la coliflor. A part vaig cuinar la carbassa com una crema, però per comptes d’afegir aigua, vaig afegir la llet. Vaig preferir que quedes una mica espesa. De fet , ja tendeix a separar-se el líquid en el puré de carbassa.

En una plata pel forn, vaig posar la coliflor, ho vaig cobrir amb la beixamel de carbassa, i ben cobert de formatge per gratinar, i al forn, fins que el formatge es va fondre i va començar a enrossir una miqueta. Aproximadament uns 10 minuts.

I ja ta! Molt bo. I una altre manera de menjar-nos la carbassa!

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web