El Banyonet. Coca bledes

Coca de bledes

Una altra manera de menjar verdura.
Aquesta recepta és una proposta, ho podeu fer segons el vostre gust o segons la vostra imaginació.

Ingredients:

  • 1/2 manat de bledes
  • 3 o 4 cebes (tendres o semi-seques)
  • 2 o 3 alls tendres (opcional)
  • Especies
  • Panses (opcional)

Per la massa:

  • 300g de farina (eco millor)
  • 75 ml de vi blanc
  • 75 ml d’oli d’oliva
  • Pessic de sal

Preparació:

Primer elaborem la massa:
Barregem els ingredients en un vol i amassem fins obtenir una bola que es desenganxa de les mans. Deixem reposar.

Encenem el forn i pre-calentem a 200ºC

En una cassola o wok posem oli i tirem la ceba tallada ben fina. Cal refogar-la. Trinxem les bledes i ho afegim. Trinxem els alls tendres i ho afegim.

Especiem a gust. No cal gaire sal, ja que les bledes de El Banyonet ja són una mica salades (influencia de la brisa marina. 3 minuts abans d’apagar el foc afegim les panses (és opcional)

Ens durà uns 15 minuts.

Estirem la massa per cobrir la plata del forn. La cobrim amb les bledes cuites. Posem un raig d’oli i posem al forn durant 30 minuts.
Deixeu refredar una mica abans de consumir.

L’endemà també està bona!
Que la gaudiu!

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web