El Banyonet. Menjar de bruixes

Crema de col llombarda II. Menjar de bruixes.

Avui us proposem una altra recepta de crema amb col llombarda. Ens l’ha fet arribar una altra cistellaire.

Ingredients:

  • Col llombarda
  • Porro
  • Ceba tendre
  • Caldo de pollastre

Elaboració:

En una caçola es sofregeix en oli d’oliva, ceba tendra i porro tallat.

Després se li afegeix la lombarda filetejada. Es dona unes voltes i es cobreix amb el caldo de pollastre), amb sal i pebre i es posa a bullir 20-25 min. Passat aquest temps s’apaga el foc.

A part en una paella es fregeix ceba tendra, porro i lombarda filetejada. A l’hora de servir-la, es prova de sal, s’emplata i al damunt un raig d’oli d’oliva i les verduretes fregides filetejades.

Que ho disfruteu!

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web