El Banyonet . Pastanaga

Crema de pastanaga

Ja hem començat a posar-vos pastanagues a la cistella. Realment es poden fer moltes coses amb elles.
Aquesta és una proposta. Ens l’ha fet arribar una cistellaire.

Ingredients:

  • 1Kg de pastanagues
  • 1 litre d’aigua
  • 5 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

Pelem i tallem l pastanagues.

En una olla, escalfem l’oli i saltegem les pastanagues durant un parell de minuts, tot remenant.

A continuació hi afegim l’aigua, salpebrem i ho deixem i coure a foc lent fins que les pastanagues   siguin ben toves (uns 30 minuts).

Retirem part del líquid de la cocció, deixant la justa per cobrir les pastanagues.

Amb l’ajut de la batedora, tritureu les pastanagues fins aconseguir una crema fina.

La podem servir freda, tèbia o calenta.

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web