fabes

Faves amb calamarsons

Es típic cuinar les faves, o refogades o a la catalana.
Us fem una proposta diferent i exquisita!

Ingrediens:

  • 800g Faves
  • 300g Calamarsons
  • 3 cebes tendres
  • Oli, sal, vi blanc i menta

Elaboració

Posem en una cassola (amb tapadora), oli i ho posem a escalfar. Tallem la ceba tendre, fulla inclosa, i ho posem a la cassola, i la potxem. Una vegada nets els calamarsons, els afegim. I despres afegim les faves, que es cuinaran amb el propi suc que deixen els calamarsons., Si veiem que falta una mica de suc, afegim una mica de vi blanc. Ho deixem cuinar durant uns 10-15 minuts. 5 minuts abans d’apagar el foc afegirem la branqueta de menta. La menta ajuda a fer una millor diestió. i ja ho podem servir.

Que us vagi de gust!

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web