El Banyonet. Fideus d'arròs

Fideus d’arrós amb hortalisses de tardor

Per poder cuinar aquesta proposta culinària ens caldrà tenir a casa els dos elements principals: fideus d’arròs i hortalisses de la temporada.
Si cuineu amb el model de cistella de verdures podeu adaptar els ingredients en funció del que hi hagi disponible la setmana.

Al fer aquest plat avui hem emprat fulles de remolatxa, espinacs, bròquil, romanesco, pebrot italià vermell i ceba seca.

Comencem posant una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva, amb el foc ben baix.
Posem alls trinxats i ens posem a pelar una ceba seca que un cop trinxada també incorporem.
Ens posem a netejar i tallar el darrer pebrot italià de l’any, que ha madurat a la planta i per això agafa aquest vermellós tan bonic a la tardor benigne de Blanes. L’afegim a la cassola.

Piquem les fulles de remolatxa ( com si es tractés de bledes, que en definitiva ho son ), els espinacs també i ho incorporem.

Finalment hi posem el bròquil romanesco tallat a uns talls suficientment grans com per que poguem apreciar la seva preciosa forma. Li hem afegit al darrera de tots els altres perque ens agrada trobar-lo cuit al dente.

Deixem que es cogui tot plegat fins el punt que ens agradi i afegim els fideus d’arròs a aquesta barreja.

Ens ho mengem recent cuinat amanit amb una mica de salsa de soja.

Si ho acompanyeu amb un humus amb pastanaga com hem fet nosaltres tindreu un plat únic complert.

Bon profit, i salut!

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web