El Banyonet. Pebrot verd

Melmelada de pebrot verd

Us pot sorprendre el títol, però el que és més sorprenent és el seu sabor.
Ja fa dies que anem tenint pebrots. La utilització del pebrot a la cuina mediterrània és habitual: a l’arròs, paella, o amb fideus, per acompanyar la carn o per fer els famosos “huevos rotos”.
La melmelada de pebrot verd la podeu utilitzar per acompanyar carn, principalament, però amb formatge tendre, també està molt bona.

Elaboració:

Netegem i trossegem els pebrots verds. En una cassola posem una mica d’oli i quan estigui calent tirem els pebrots. Els cuinem fins que estiguin tous i hagin començat a deixar aigua. Apartem la cassola del foc i treiem una mica del suc que han fet els pebrots.

Tornem a posar la cassola al foc, i afegim el sucre, millor si és moré. La quantitat de sucre més o menys ha de ser la meitat del pes del pebrot.

Ho cuinem durant una mitja hora aproximadament. Ho guardem en un pot. I una vegada fred el podem guardar a la nevera.

Si ho proveu, ens agradarà que ens deixeu els vostres comentaris.

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web