Pastis d’estiu de carbassó

Una proposta de la Salomé. (encara no tenim fotografia per ensenyar-vos, però ja la farem)

Ingredients:

(per a 8 persones)

1 kg de carbassons

1 ceba grosa

4 ous

150 gr de pernil cuit(pernil dolç)

100 gr de bacó

50/100 gr de formatge gruyére ratllat

herbes “sazonador italià” i farigola

sal i pebre

oli o mantega (per untar el motllo)

maionesa per cobrir

 

Elaboració:

Rentar els carbassons i sense pelar, tallar-los a trossets, així com també la ceba. Sofregir-ho a poc a poc, i quan ja estigui, escorre-ho be.

Avocar-ho en un bol, assaonar amb les herbes, sal i pebre, afegir el bacó i el pernil picats o a dauets, el formatge ratllat, i els ous batuts com per fer truita.

Untar el motllo rectangular de 35 cm amb oli o mantega. Posar-hi paper al fons també untat (per facilitar quan desmotllem), abocar-hi tot el preparat i coure-ho al forn al bany maria durant 1 hora a 170 graus

Desmotllar i adornar-ho amb maionesa i tomàquet, o amb allo que us sembli més adient.

Que vagi de gust

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web