El Banyonet. Paté de remolatxa

Paté de remolatxa

Una manera original de menjar la remolatxa,i exquisita!
Amb l’elaboració d’aquest paté, canviant la remolatxa per una altra verdura, podeu tenir diferents patés deliciosos i originals.

Ingredients:
(quantitats orientatives)

  • 300 gr de remolatxa cuita (ben escorreguda)
  • 200 gr de mongeta seca bullida (també podem utilitzar cigró o llentia) (ben escorreguda)
  • 60 ml d’oli d’oliva extra verge
  • 50 gr de tahini o llavor de sèsam
  • 1 o 2 dent d’all
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre (al gust)

Preparació:

Posem tots els ingredients en un vas de la batedora o en un recipient on puguem posar la batedora.

Ho batem tot procurant que quedi molt fi.

Presentació:

Sobre la torrada o llesca de pa, posem una lamina fina de remolatxa bullida. A sobre posem el paté de remolatxa (ens podem ajudar amb una manega).

Amanim amb una mica d’oli d’oliva extra verge i empolvorem pebre i llavor de sèsam.

Altres patés, podem fer amb pebrot, broquil verd, pastanaga, … i podem posar les especies que vulguem.

Que ho gaudiu!
Aquestes estaven exisites! :-)

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web