Pesto de remolatxa

Habitualment el pesto el fem solament amb alfàbrega i parmesà i fruits secs, nous i pinyons. Aquesta variant amb remolatxa és molt atractiva, per menjar amb pasta, si és fresca millor. Però segur que també ho podem utilitzar com aperitiu amb unes torradetes.

1 tassa d’oli
6 dents d’all
1 tassa de fulles d’alfàbrega
100 g formatge parmesà rallat
250 g de formatge blau talla a daus petits
150 g remolatxes crua tallada en daus petits
Sal al gust
Elaboració:
En un got de batedora posar l’oli, l’all i l’alfàbrega i triturar-ho. A part, triturar la remolatxa fins que quedi puré.
En un bol barrejar la remolatxa, l’alfàbrega, el formatge parmesà. Salem al gust.
A l’hora de servir posem la pasta, i dues cullerades del pesto, i els tallets de formatge blau.
Ja m’explicareu!
Que vagi de gust!

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web